Uygulama içinden

Profil ekranındaki Hesabımı Sil seçeneği kalıcı silme akışını başlatır.

Hesapla birlikte

Kimlik doğrulama hesabı, profil, takip kayıtları ve aile bağlantıları silinir.

Erişim yoksa destek

Hesabınızda kayıtlı e posta adresinden destek ekibimize talep gönderebilirsiniz.